Creams & Spices

Een powertrio dat Nirvana-pop verknipt en met interludia uit oude cartoons brusht. Creams & Spices zijn strak, toegewijd en flexibel, én gelukkig ook inconsequent, hypocriet en zelfingenomen, zoals wij allemaal.

Creams & Spices is een zonnebeeks trio. De groep oogste vroeger al kleine successen onder de naam Mickey's Mind maar door een personeelswissel (Steven Bossuyt op gitaar, ook bij Mr. Sherman) veranderden zij hun naam in Creams & spices.

Hun muziek zou je het best omschrijven door: Metal Molly meets Nirvana maar met weerhaken om U tegen te zeggen. Een schepje cream maar vooral hot and spicy. Zelf horen zij liever "Rock op een pittig bedje van pop". What 's in a name!

Samen met de perfecte samenzang van gitarist Steven Bossuyt en bassist Tom Coghe, en de krachtige drums van David Demeyere, een trio dat wel eens de revelatie van de Rock Rally zou kunnen worden.

Humo over Creams & Spices op de preselectie
Dankzij Creams & Spices hadden we er meteen zin in, daar in Bissegem: we kregen, zoals te verwachten van een groep genoemd naar een GB-rayon, drie moordsongs voor de prijs van één, en maar liefst vijfentwintig procent korting op de meerstemmige naar Metal Molly zwemende samenzang.

 

Een unaniem tevreden jury, dat moet je verdienen, elke dag.